Vystouplé hnědé znaménko

Zde Vám posílám fotografii mého znaménka. Mám ho na špatném místě -pod prsem. Vadí mi při každodenním nošení podprsenky. Je hnědo-černé a hodně vystouplé. Doktor mi doporučil se ho zbavit. Odmítla jsem. Strašně se bojím, sama si na něj ani nesáhnu. Nemůže z něj být rakovina ? Co mi doporučujete ? Děkuju moc.

Odpověď odborníka:

Eliško, fotografie bohužel nebyla přiložena, ale je-li toto znaménko po prsem, čili na místě, kde dochází k oděrkám oblečením, podprsenkou.. Rozhodně je na místě jeho odstranění, tím spíš, že Vám to doporučil Váš lékař. Odstranění se nebojte, zákrok se provede v místním umrtvení, za chvilku půjdete domů, na místě je spíše obava to znaménko si ponechat. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: