Výtěr z krku

Už jsem vám položil můj dotaz před týdnem asi, a chtěl bych se zeptat znovu, jelikož vaši odpovědi jsem nějak neporozuměl, když mi dělali stěry z jazyka a krku ve čtvrtek a v úterý mně sdělili výsledky, že nemám kvasinkové onemocnění a je tam jenom běžná flora v dutině ústní, mám se na tyto výsledky spolehnout?..Děkuji

Odpověď odborníka:

Ano, měl

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: