Výtěr z močove trubice

dobrý den, ve stredu mam jit na vyter z mocove trubice(protoze chodim nekdy casto na zachod) a chci se zeptat, zdali nevadi, ze beru antibitoika-ospamox 1000,a ze mam z duvodu antibiotik kvasinky. zdali to nejak neovlivni vysledky ???? budou mi totiz asi rozsirovat mocovou trubici- uz cevkovani me strasne bolelo- domnivam se ze snad sestra pouzila nejuzsi cevku, chodim docela casto curat jakmile s enapiju, jeste vice vsak po alkoholu, tak rozsireni je snad nezbytne?co myslite?a dela se to pod narkozou?doufam, ze ano:( curani je po tom take bolestive? dekuji za brzkou odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Monii! Výtěr antibiotika samozřejmě ovlivní. Na druhou stranu, pokud jsou bakteria na daná ATB citlivé, budou přeléčena ospamoxem, ne-li, kultivačně stejně vyjdou. Užívejte vždy s antibiotiky probiotika, předejtete většině případů kvasinkových infekcí! co se rozšiřování močové trubice týče, bez znalosti Vaší lék. dokumentace, bez prohlídky a rozhovoru si nedovolím nic posuzovat ani Vám nic radit. Obraťte se na ošetřujícího lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x