Výtok

Dobrý večer, již několik měsíců trpím hnědým výtokem. Gynekolog mi změnil antikoncepci kterou beru od 15let Chloe, na Minervu s tím že se to možná zlepší. Nezlepšilo...Tvrdil mi, že z gynekologického hlediska sem zdravá, a že to není překážka. Ale já si to nemyslím...Mám menstruaci a pak další 3 týdny hnědý výtok, což je hrozné a dost otravné. Také si myslíte že je to normální? Potřebuji názor ještě jiného lékaře....Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, výtok není úplně normální.teď jde o to,jestli je to výtok nebo špinění.pokud výtok, nabrala bych kultivaci,jestli to není zánětlivé, pokud špinění,buď změnit antikoncepci, dala bych třífázovou (na zkoušku), event.hormonální vyšetření.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: