Výtok

Dobrý den, již druhý den mám takový hnědavý výtok (včera byl spíš pastelové růžové barvy). Je to slabý výtok, nijak nezapácha a nedoprovází ho žádné svědění. Poslední menstruaci jsem měla 6.5., tak mě zajímá, jestil to nemůže být první příznak těhotenství - dočetla jsem se něco o uhnizďování vajíčka, atd., ale tohle by bylo asi moc brzy, že? Tento týden jsem měla také teplotu - užívala pouze paralen a kapky do nosu, myslíte, že to by také mohla být příčina? S výtokem jinak problém nemám, proto mě zajímá Vás názor. Předem moc děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

dobrý den, může to být infekce, uhnízďování vajíčka je dost nepravděpodobné, po měsíčkách je brzy, ikdyž pokud máte nepravidelný cyklus, možné to je.souvislost s prodělanou infekcí je dost pravděpodobná.pokud nemáte jiné potíže vyčkala bych.pokud by se objevily bolesti, svědění a další příznaky, vyhledejte lékaře.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Křečové žíly
Články: Křečové žíly
Křečové žíly, varixy nebo...
Oční projevy alergie
Články: Oční projevy alergie
Zánět spojivek může mít...
Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte
Články: Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte
Možná vy nebo vaše děti...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Články: Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Refluxní choroba jícnu se...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: