Výtok

Dobrý den, píšu vám tento problém,jelikož má gynekoložka má v tuto dobu volno, tak se jen chci zeptat, jak moc závažný problém to může být. Po styku s partnerem, který předtím souložil s jinou ženou, se u mě začalo objevovat nehorázné svědění jak uvnitř, tak na klitorisu, které trvá neustále a takový hrudkovitý výtok s nahnědlou až nažlutlou tekutinou neobvyklého zápachu. Menstruaci mám v pořádku, užívám antikoncepci Bonadea. Může se jednat o nějakou závažnou nemoc, nebo jde "jen" o kvasinky či nějakou infekci? Tuším, že pokud jde o něco přenosného, chytla jsem to od té jisté ženy. Má gynekoložka se vrací až 6.1., do té doby mám jen možnost s akutními případy jít na prohlídku do městské nemocnice. Tak ať vím, zda-li toto mohu považovat za akutní případ nebo počkat na svou paní gynekoložku. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Bude se pravděpodobně jednat o zánět pochvy do 6.1. je daleko raději si zajděte do nemocnice Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: