Výtok a tupá bolest v podbříšku

Dobrý den, trápí mě bílý slizovitý výtok. Je ho trochu větší množství, ale jinak žádné jiné problémy nemám. Akorád mě začlo jakoby pálet v tříslech a občas mírně cítím tupou bolest v podbříšku. Říkám si, jestli to už nemám vsugerované, protože nevím, k čemu by to mohly být příznaky. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vaginální výtok, který není doprovázen zápachem, bolestí, pálením či svěděním, je normální výtok a není proto třeba léčit ho. Pokud by došlo ke zhoršování bolestí podbřišku či v tříslech, zajděte k lékaři.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-18 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: