Výtok a zvětšená uzlina

Mohla by mít souvislost zvětšená uzlina v tříslech s dlouhodobým neléčeným výtokem? je to hodně pravděpodobné? V podstatě celou dobu po porodu (7 měsíců) trpím výtokem, v šestinedělí byl přeléčen, od té doby ne. Cca před 14 dny jsem si našla tvrdou bulku v pravém třísle o velikosti cca 2cm lokalizovanou směrem ke stydké kosti na kraji, kde roste ochlupení.Děkuji

Odpověď odborníka:

Je to možné, navštivte gynekologa.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x