Výtok po anestezii

Dobrý den, ve středu 21.10.2015 jsem podstoupila operaci dutin v celkové anestezii. Týden před nástupem do nemocnice jsem měla normální menstruaci a užívala jsem poslední plato antikoncepce MYWY. Na tuto antikoncepci jsem navázala platem BELARA kterou nyní budu užívat. Menstruace mi normálně skončila, já nastoupila do nemocnice, podstoupila zákrok a do 25.10. ležela v nemocnici, ovšem poslední den mi začal tmavě hnědý až černý výtok z pochvy. Dnes už je to už třetí den a já mám stále výtok, přes noc prakticky vůbec, přes den chvíli slabší a pak zničeho nic silnější. Proto se obracím na Vás, zajímalo by mě o co jde. Jestli to může být třeba následek anestezie, nebo změnou antikoncepce, nebo jestli nejde o závažnější problém. Moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Anestezie na to zcela jistě nemá žádný vliv spíše to může být změnou preparátu,pokud by přetrvával bylo by vhodné vyšetření včetně ultrazvuku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření prostaty
Články: Vyšetření prostaty
Co vše má zahrnovat...
Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Články: Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Plané neštovice jsou běžným...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Na tzv. „zlomené“ srdce můžete opravdu zemřít
Články: Na tzv. „zlomené“ srdce můžete opravdu zemřít
Vědci totiž došli k názoru...
Cholesterol pod lupou: víte, co přesně znamenají naměřené hodnoty?
Když za nemocné klouby může lupénka
Články: Když za nemocné klouby může lupénka
V případě těchto dvou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: