Výtok při sexu

Dobrý den, je mi 16 a mám takový problém. Mám výtok, je takový bílý a někdy žlutý, ale není nijak hrudkovatý. Koupila jsme si nějakou mast na zavádění do pochvy. Mohla bych se zeptat, jestli můžu mít pohlavní styk, když mám výtok? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Světlý výtok může doprovázet fázi menstruačního cyklu - to je normální. Může ovšem souviset i s nemocí - obvykle s vaginální infekcí. Tu doprovází pálení a bolest - v tomto případě by jste sex mít neměla a měla by jste se nechat vyšetřit.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Žlutorůžový výtok z pochvy | Od: Halina | 8.6.2015 14:41
Dobrý den. Mám dotaz.Dnes jsem na svých kalhotkách
spatřila žlutorůžový výtok. Nepáchne,nesvědí mě
to.Před rokem mi má gynekoložka předepsala jakousi
mast,která se zavádí dovnitř pochvy.Výtok byl prý
způsoben špatnou očistou po stolici.Myslím si,že to je to
samé a hlavně se mi už jednou stalo,že se mi14 dní před
mésíčkama objevil růžový výtok.Je mi 19,tak si myslím,
že to je v mém věku normální. Nevím. Bojím se jít na
gynekologii, poněvadž moje mamka tam chodí taky a
neví,že už nejsem panna a bojím se,že by to paní
doktorka mohla před mamkou prokecnout,poněvadž to
je starší žena a má jiné názory na dnešní dobu,u když
vím, že to je lékařské tajemství. Předem děkuji za radu.


reagovat
re:Žlutorůžový výtok z pochvy | Od: uLékaře.cz | 8.6.2015 15:54
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x