Výtok z penisu, negativní výsledky

Dobrý den! Rád bych se zeptal a poradil se, jak pokračovat se svým stavem. Měl jsem nechráněný styk s partnerkou po doznívající menstruaci( s patnerkou se znám dlouhodobě i intimně, jiného partnera v období, kdy jsme spolu nebyli neměla), kdy došlo ještě k většímu"zašpinění" penisu. Den poté se mi objevil výtok, řekl bych zkalený až béžový, zašpinil mi prádlo, ale i tak to byla jen kapka dvě. Viskozita se podobala preejakulační tekutině. Cítil jsem pouze svědění v močové trubici do max. délky cca 5cm, tento pocit, jsem zažíval ale již před tímto stykem, kdy mě to tak jednou denně pozlobilo a měl jsem jistý diskomfort (který jsem míval obvykle při podráždění nebo kvasinkách), který si ale nevynucoval mou pozornost, myslel jsem si, že jsem si je jen nedoléčil nebo jsem podrážděný. Ten diskomfort začal v době, kdy jsem měl ještě jinou partnerku cca 5 týdnů nazpět a možná pak cca 2-3 týdny od posledního styku. Za týden od výtoku jsem se dostavil k lékaři, byly mi provedeny stěry na Chlamidie a kapavku, dále nic a nasazeny ATB Deoxymycoin( nevím přesně). Léčba nebyla příliš účinná, ráno se mi vždy objevila výše popisovaná kapička a přes den svědění v moč. trubici, které časem došlo, jakoby ke konečníku. Testy na Chlamidie i kapavku byly negativní, po vyprchání ATB, byla provedena kultivace moči, která byla sterilní, ale stále se zvýšenými leukocyty a mírně i bílkovinou, byla mi nasazena další ATB Azitromycin 500mg 6dnů užívání pauza a 3dny. Zde nemůžu posoudit jestli zabrala léčba, nebo si už poradilo tělo, ale 24h po užití 1. tablety, již bez výtoku i jiných obtíží, které ale byly omezeny už po první léčbě. Výtok se objevil ještě cca 4 den léčby Azitomycinem a další den už nic a od té doby klid. Nyní po ukončení léčby opět kultivace moči, sterilní s leukocyty mírně zvýšenými. Doktor léčbu ukončil. Partnerky obě bez obtíží, současná na chlamidie po stěrech ( cca 10dní od styku) negat. kultivace moči neproběhla. První partnerka po kultivaci moči dostala Penbene, ale co jí je mi říct neuměla, na stěrech se našly kvasinky a jestli bylo vyšetření cíleno na chlamidie neví, krev má v pořádku, ale nevím na které pohl. choroby bylo vyš. cíleno. Zajímalo by mne, jak dál v mém případě pokračovat, nerad bych, aby se infekce někde schovala a způsobila potíže do budoucna, napadá vás případně, co by to mohlo být za infekt, kde se schovává a na co se zaměřit? Za celou dobu jsem neměl obtíže s močením, žádné pálení, žádné řezání, žádné bolesti, pokud něco, tak nepříjemné pocity na levé ledvině, jinak byla nebolestivá, nyní i bolest v pravém třísle, ale neumím poznat zda od uzlin, jinak jsou nezvětšené zdá se. Varlata jsou také nebolestivá, erekce i ejakulace bez obtíží, ejakulát je normální barvy, možná jen zápach je výraznější, ale nic hnilobného, možná jsem jen už paranoidní a je stejný. Ještě jedna věc, co mě napadla, někdy cítím jakoby větší vlhkost pod předkožkou i třeba 2-3 hodiny po koupeli a pachem mi to připomíná pach předchozí parnerky, který se však zdál v pořádku. Děkuji za vaši co nejkomlexnější odpověd a mějte pěkný den.

Odpověď odborníka:

Pokud jsou vyšetření na infekce negativní u Vás i partnerky a navíc jste byl přeléčen jedinými antibiotiky, které se na tyto infekce používají, tak se o infekt nejedná. Jediným vyšetřením je ještě uretroskopie - prohlédnutí moč. trubice. Existují i funkční bolestivé syndromy např. po proběhlé infekci - léčí se symptomaticky.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
dotaz na obtíže | Od: Petr | 6.11.2014 10:19
Dobrý den, mám stejné problémy, stěry na vše negativní...nepomohly mi ani dvoje antibiotika, ale Azytromicin mezi nimi nebyl. Chtěl bych se zeptat jestli vám opravdu pomohl a jestli se Vám to pak už nevrátilo. Předem děkuji za radu, velmi mě to trápí.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy
Články: Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy
Anxiolytika a antidepresiva...
Užíváte warfarin? Pozor na to, co jíte!
Články: Užíváte warfarin? Pozor na to, co jíte!
Pacientů léčených...
Duševní porucha: dar i prokletí
Články: Duševní porucha: dar i prokletí
Psychické onemocnění a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
S léčbou kýly neotálejte, není se čeho bát
Články: S léčbou kýly neotálejte, není se čeho bát
V minulém článku jsme se...
O bolestech zad aneb Něco tam přece tlačit musí
Články: O bolestech zad aneb Něco tam přece tlačit musí
Velmi často se v poradně...
Trápí vás akné? Zapomeňte na čokoládu
Články: Trápí vás akné? Zapomeňte na čokoládu
Akné je nejrozšířenějším...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: