Výtok z prsu

Dobrý den, minulý týden jsem dobrala poslední prášek antikoncepce, měla jsem mít týden menstruaci, ale jelikož jsem si ji chtěla oddálit, začala jsem tento týden brát z nového platíčka. Mezitím jsem ale měla pohlavní styk, a mám strach, jestli to není problém a nemuzu být těhotná. Dnes jsem si prohmatávala prsa a při zmáčknutí pravé bradavky, mi vytekla kapka čiré vody myslím, že to byla voda (aspoň to tak vypadalo) proto jsem začala panikařit. Prosím, myslíte, že je možné být těhotná i Vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Udělal jste chybu,některé druhy antikoncepce je možno brát 2 způsoby buď se 7 denní přestávkou nebo bez přestávky, ale ne jinak,pro jistotu si udělejte gravitest a v tomto cyklu používejte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: