Vzájemné ovlivnění antibiotik a antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak se vzájemně ovlivňuje antikoncepce Logest a antibiotikum Amoksiklav? Zda-li při sexu nehrozí početí. Děkuji moc

Odpověď odborníka:

Dobrý den, studie prokázaly, že naprostá většina antibiotik nesnižuje účinek užívané hormonální antikoncepce. Tedy početí Vám při správném užívání antikoncepce nehrozí.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: