Vzájemná snášenlivost léků

Dobrý den paní doktorko, dcera má pooperační epilepsii. Bere léky Keppru, Tegretol a Rivotril. Na štítnou žlázu dostala lék Thirozol. Prosím Vás, zda se tyto léky nemohou vzájemně nějak negativně ovlivňovat? Děkuji Nadka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v případě Thyrozolu nejsou žádné interakce s vámi uváděnými léky popsány. Hezký den

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x