Vzrustky

Pred per lety jsem podstoupila operaci triselna kyla, stale tam mam caste pichani,pratele mi rikaji,ze to muzou byt po operacni vzrustky,rada bych vedela co to znamena,a zda na to mohu bez problemu otehotnet .dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po jakékoli operaci se při procesu hojení mohou v operované oblasti i jejím okolí vytvořit vazivové srůsty, které pak mohou obtěžovat právě píchavými nebo tahavými bolestmi. Mnohočetné srůsty v oblasti malé pánve někdy mohou být příčinou neplodnosti. V žádném případě se ale nedomnívám, že byste na základě popisovaných potíží měla mít problém otěhotnět. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Naše babičky věděly, jak si uchovat zdravé srdce
Články: Naše babičky věděly, jak si uchovat zdravé srdce
Jakkoli by bylo pošetilé...
Jak se žije bez štítné žlázy
Články: Jak se žije bez štítné žlázy
Chodí mezi námi mnoho lidí...
Některým ranám se do hojení příliš nechce
Články: Některým ranám se do hojení příliš nechce
Nehojící se rána...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Trápí vás opary? Vlhké hojení si s nimi poradí
Články: Trápí vás opary? Vlhké hojení si s nimi poradí
Na počátku je nepříjemné...
Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
Články: Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
S příchodem jara mnoho lidí...
Nejčastější úrazy kolene – část I.
Články: Nejčastější úrazy kolene – část I.
Počty úrazů kolene...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: