Záčátek těhotenství

Dobry den,chtěla jsem se zeptat.Jsem 17ti letá studentka a měla jsem nechráněny pohl.styk se svým dlouhodobým přítelem.Přítel mě řekl,že se do mě neudělal a pak zmněnil názor a nakonec,že neví.Nevím jestli se bojí mi říct pravdu nebo co.No a bylo to ve středu,takže to ještě neni týden abych si udělala test,ale mám hodně chut k jidlu,možná se bojim a jsem paranoidni,ale zajima mě po jake době od styku se projeví zmněny chutě?Jestli je to třeba i muj případ ?Děkuji Vám mockrát.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Pepsík! Domnívám se, že jste dost podcenili ochranu. Vždyť kondom je snadno dostupný - uděláte dobře, když jej budete třeba v kabelce nosit sebou! Jinak je naprostá zhůvěřilost, že se přítel takhle vykrucuje, je extrémně nepravděpodobné, že by nerozpoznal vlastní orgasmus. Myslí to s Vámi vůbec dobře, když Vás nechává se v tom tak plácat? Změny chutí se jistě projeví až poté, co jsou těhotenské testy dávno pozitivní. V případě pochybností je nejcitlivější test HCG z krve ,dostupný u gynekologa a v nemocnicích.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: