Záda

Dobrý den.V současnosti docházim na infuze k vůli bolestem zad.Mám již 7 z 10 za sebou a bederní páteř stále bolí.Bolí mě i levá noha až k hleznu.Nemůže se mi rozvíjet kořenové dráždění.Děkuju za odpověd.

Odpověď odborníka:

Ano, může se jednat o kořenové dráždění.Proto je nezbytná pravid.kontrola lékařem, klinické vyšetření, aby bylo možno zasáhnout ve správnou chvíli v přáípadně dobré reakce, tzn. zahájit aktivní fyzioterapeutickou léčbu( prováděnou ovšem lékařem nebo fyzioterapeutem pod přímým lékařovým dohledem, nikoliv pouze spolupracujícím), případně zvažovat zásah chirurgický nebo neuromukrochirurgický. Zda se jedná o rozvíjení kořen. dráždění v tom horším slova smylu nelze bez klinického vyšetření , na základě pouze symptomatologie. Lékař Vás prostě musí vyšetřit. Popisované potíže nemusí souviset jedině se zhoršováním stavu.

MUDr. Jiří Marek
MUDr. Jiří Marek

Specializace: Fyzioterapie
Pracoviště: Soukromá ambulance Praha, Brno - Klinika Naprapathy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: