Zakřivení stehenní kosti na uz

Dobrý den, jsem 32+1tt a minulý týden jsme byli na 3.ulzv, na kterém nám zjistili, že miminko má mírně zakřivené stehenní kosti (zakřivení je v horní části nožiček), byli jsme s tím na Gennetu a tam nám to mírné zakřivení potvrdili s tím, že se nejedná o nic závažného . Délku stehenní kosti má normální velikost a ostatní kosti také.. I tak nad tím stále přemýšlím, trápí mě to a chci se zeptat, zda se to třeba nezhorší? Zda nebude třeba kulhat nebo zda to nebude vidět na pohled, že by měl křivé nožičky nebo tak? Řekli nám, že ta nejhorší varianta se dá operativně narovnat.Nebo se to může narovnat samo nebo rehabilitacemi? Setkali jste se s tím, prosím? Na internetu jsem se dočetla, že se mu může zastavit růstový hormon??Děkuji za odpověď...

Odpověď odborníka:

Pokud vám Gennet potvrdil že se nejedná o nic vážného nezneklidňujte se je to pracoviště s největšími zkušenostmi Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: