Zánět

Dobrý den, jsem přeléčená na zánět močového měchýře a na gynekologický zánět.Nejdříve jsem brala entizol a poté duracef. Po dobrání duracefu se mi objevil bílý tvarohovitý, hrudkovitý výtok a svědění-usoudila jsem tedy, že se jedná o kvasinkovou infekci a koupila jsem si canesten gyn krém.Po zavedení krému zůstalo na vrchu aplikátoru trochu krve.Může být kvůli kvasinkám podrážděná sliznice a je to při kvasinkové infekci normální?V příbalovém letáku antibiotik byla candida jako vedlejší účinek.Nechci jít znova k lékaři. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ano sliznice při zánětu může být překrvená a podrážděná,ale pokud by se to i po léčbě opakovalo, navštivte lékaře. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: