Zánět močového měchýře?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat....od rána mi není dobře, mám typické příznaky nachlazení (bolest v krku, kašel, možná i teplotu trochu mám, bolí mě hlava), ale teď večer se mi udělal docela velký otok na jedné straně vedle vstupu do pochvy, docela to svědí, jednou jsem to už měla (mám na to mastičku, už jsem začala s léčbou) a strašně mě to pálí při močení. Může to souviset s nachlazením, třeba se zánětem močového měchýře?? V minulosti jsem tento otok měla jednou kvůli mýdlu a jednou nejspíš ze sexu - možné příčiny to jsou i teď, jen mě zajímá, jestli to nemůže souviset i s tím nachlazením. Je mi 17, jsem teď docela přetížená, škola, poté ještě práce, nemám čas jít k lékaři, ale na druhu stranu bych nerada něco přechodila a zanedbala. Předem díky za odpověď, Aneta

Odpověď odborníka:

Dobrý den, oslabená imunita při stresu může mít za následek jak infekci cest dýchacích, tak příp. močových s komplikací gynekologickou.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: