Zánět močového měchýře

Prosím Vás poraďte.Dcera byla na předoperačním vyšetření a zjistili jí dle labor.výsledků zánět moč.měchýře, bere antibiotika od pátku. Tento čtvrtek by měla jít - pokud budou výsledky v pořádku, na artroskopii. Myslíte že je vhodné ihned po užívání antibiotika jít na tento zákrok? Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud bude močová infekce zaléčena a dcera bude celkově v pořádku, je artroskopii možno provést.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyzrajte nad křečovými žilami pomocí přírody, pomohou vám pomeranče i kaštany
15 tipů na posílení imunitního systému
Články: 15 tipů na posílení imunitního systému
Pozitivní myšlení, redukce...
Plané neštovice
Články: Plané neštovice
Varicella neboli plané...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Cestujete daleko? Pozor na poruchu jet lag!
Články: Cestujete daleko? Pozor na poruchu jet lag!
Lidské tělo má "vnitřní...
Malá kapsle zobrazí tenké střevo
Články: Malá kapsle zobrazí tenké střevo
Tenké střevo se donedávna...
Dobře fungující lymfa pomůže zahojit ránu
Články: Dobře fungující lymfa pomůže zahojit ránu
Lymfa – tajuplný název...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x