Zánět močového měchýře

PROSÍM VÁS ,MŮJ MANŽEL MÁ PROBLÉM A SVÁDÍ TO NA MĚ ŽE TO CHYTL O DE MNĚ A JÁ ŽADNÝ PROBLÉM NEMÁM A TEN PROBLÉM JE ŽE MÁ BOLESTI PŘI ČURÁNI A NEUDRŽÍ MOČ TAKŽE JÁ SI MYSLÍM ŽE MÁ ZÁNĚT MOČÁKU ,MĚ NIC NENÍ ,JE MOŽNÉ ABY TO CHYTL JAK TVRDÍ ODEMNĚ PO STYKU? DĚKUJI PETRA

Odpověď odborníka:

Dobrý den, infekce močových cest je možná jak cestou pohlavního styku, tak i z vnějšího prostředí. Rozhodně bych ale Vašemu manželovi doporučil neodkládat návštěvu lékaře, tyto infekce mohou být velmi nebezpečné. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: