Zánět plic

V listopadu mně bylo na CT zjištěno ložisko na plicích při onkologické kontrole - carcinom dělohy. V lednu na kontrolním PET vyšetření byl nález v progresi, po té byla provedena brobchoskopie, kde : zánětlivé změny s hyperprodukcí hnisohlenu, mikrobiologie negativní, CRP negativní. Závěr nejasný nález . kontrolní CT v dubnu, kde dle Mudr. regrese. Můj dotaz zní zda po této době mohou přetrvávat bolesti za hrudní kostí řezavého charakteru a občasný kašel. V lednu jsem byla přeléčena antibiotiky. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestliže je nález v regresi- tozn. na ústupu (zatím ne zcela dovyléčen), tak i po takové době mohou přetrvávat bolesti za hrudní kostí i kašel.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: