Zánět prudusek 2

Zdravím mel jsem i teploty po užívání amoksiklavu bolesti za hrudním kosem ustaly.Amoksiklav mam tedy ihned vysadit? Co mam tedy brat za léky?diky moc za odpověď hasič Jiří

Odpověď odborníka:

Ještě jednou dobrý den. Rozhodnutí o léčbě antibiotiky rozhodně nepatří do rukou laika, a stejně tak je chybou, rozhodne-li lékař o jejich použití bez řádného vyšetření. Jsou to přísně indikované léky proti bakteriálním infekcím, ne proti bolesti za hrudní kostí.. Proto má rada zní: již nedělejte žádná rozhodnutí o nasazení/vysazení léků svévolně, běžte k lékaři. Bez ohledu na to, zda jste nebo nejste v zahraničí. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: