Zánět průdušek

Dobrý den, chtěla jsem se poradit, syn 2,5 roku měl před 14 dny zánět středního ucha a na to za týden zánět průdušek už týden bere Augmetin duo, ale pořád má teploty už 14 dní 37 až 37,8. Antibiotika prý nezabrala, že to není původu bakteriálního ale virového. Máme prý podle pana doktora čekat, až dobere antibiotika, že to trvá tak týden, když je to virového původu. Máme čekat nebo jít hned a žádat vyšetření? Odběry, rentgen? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, důvěřujte svému lékaři a pokud se stav nehorší, vyčkejte. Lékaře vyhledejte dříve, pokud by se stav horšil. Podle aktuálních nálezů pak lékař určí, zda je pro diagnostiku přínosné další vyšetření (odběry, RTG apod..). Doporučuji ptát se podrobně lékaře, co na synovi "našel" (jaká viróza, jaké nálezy v krku, na plicích...), co tedy synovi je, jaký bude další postup.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x