Zánet zvukovodu a časté problémy uší

Dobrý Den, chtěla bych se zeptat koncem sprna jsem mely zánet zvokovodu,byla jsem na dovolený v Itálii,bylo to z morské vody,byla jsme u odborneho lekare a dostala jsem kapky garasone,ted dneska skoro po dvou mesísích jsem mely strasnou bolest ucha,sla jsem k jinemu odbornemu lekari a potvrdit zacínající zanet jak je to mozne tak rychle za sebou?A dokonce pani doktorka rkela ze je to po tich kapkách garasone ze je to tentokrát plísnové onemocnení predtím bakteriální nejspíse.je to mozne mít zanet zvokvodu takhle ryhcle za sebou?ja trpím na usi od narození,slo by s tím neco udelat? dekuju za odpoved Nahslednou

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může se stát, že po léčbě antibakteriální (její nežádoucí účinek) dojde k plísňovému onemocnění. V zájmu předcházení dalším problémům je vhodné např. nadbytečně neodstraňovat ušní maz, který má funkci ochrannou.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: