Zarudlá špička penisu

Dobrý den, už asi 2 týdny mám zarudlou špičku penisu, vypadá to jen povrchově, je to citlivé na dotek, nemám žádné výtoky, jen při otěru o ručník apod. se uvolní trochu krve, jakoby tam nebyla žádná kůže. Už dva měsíce beru aknenormin po jehož užívání je údajně větší náchylnost k infekcím, bude stačit léčba nějakou mastí, popř. jakou? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Bez možnosti vyšetření lze jen těžko usuzovat na diagnózu. Doporučuji navštívit kožní ambulanci, kde vás vyšetří, stanoví diagnózu a doporučí příslušnou léčbu.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: