Zarudlá varlata

Dobrý den, chtěl bych se zeptat viz. Obrázek. Byl jsem před rokem léčen na chlamydie, ale od vyléčení mě trápí potíže se zarudnutím varlat. Jednu chvíli mírné škubání v podbřišku, teď už ne a do toho při pohledu a doteku varlat pocit, že jsou mírně nateklé (také penis). Také jsem měl slabou ejakulaci. Byl jsem opakovaně na venerologii, dali mi mast Imazol, která vůbec nepomohla, a posléze mi řekli, že si toho nemám všímat, že to zmizí. Byl jsem také na urologii, kde mi dělali nové testy na chlamydie, vyšetření prostaty, moč. měchýře, varlat, testy moče a vše negat. Moč mám stále žlutější, ať vypiji jakékoli množství tekutin a je mírně cítit močovinou což předtím nebylo. Poté mi řekli, že mám slabý chronický zánět prostaty, ale to údajně není nic vážného.

Odpověď odborníka:

Bohužel, pokud tyto záněty přejdou do chronicity, jsou velmi obtížně léčitelné a všechny vaše obtíže tomu mohou odpovídat. Možná ve vašem případě bych zvolila spíše alternativní postup - čínskou medicínu apod.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: