Zarudnutí předkožky

dobrý den, již delší dobu trpím zarudnutím předkožky, někdy i žaludu, intenzita se střídá, z počátku to svědilo, po aplikaci mastičky ve složení Canesten se příznaky ztlumily ale nezmizeli, pokud mast přestanu dávat, zhorší se to, bolí mě v podbřišku a tlačí prostata, při močení problémy nemám a není ani žádný výtok, pracuji v zahraničí a nemohu zde podstoupit žádné testy, trvá to již 3-4 měsíce, zkoušel jsem i antibiotika Gyrablock, která jsem vždy bral při mých problémech s prostatou, mám obavy, že je to něco vážnějšího, domů jsem schopen jet až o vánocích, ale nějaké léky bych si snad poslat mohl nechat, při sexu důsledně používám prezervativ, ale mnohokrát jsem používal společná hygienická zařízení s více lidmi, jinak to nešlo, mám obavu ze syfilis, posílám fotku, pokud by šlo nějak na dálku poradit, budu vděčný, rada zajít k doktorovi tady není nic platná i k internetu se dostanu jednou za čas, děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, barva předkožky se mi nezdá nenormální. Syfilis se takto určitě neprojevuje. Vaše potíže nejsou akutní. Pijte hodně tekutin, cvičte a zkuste nějaký brusinkový preparát. Při silých bolestech a teplotách budete muset vyhledat lékaře.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Polovina dospělých kuřáků má akné
Články: Polovina dospělých kuřáků má akné
Kromě nepěkně tmavé barvy a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zelený zákal
Články: Zelený zákal
Zelený zákal, glaukom, je...
Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Články: Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Odstranění křečových žil...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: