Závratě

Dobrý den,má diagnóza je H662 mám po 3 operacích ucha 14.11.2007 atikoatromastoidectomie,nyní mám opakované závratě,pískov v uchu.Lékař mě poslal na oční,ortopedii a neurologii.Jako závěr napsal:Vertiga není otogenní etiogie.Můžete mi prosím napsat co to znamená?Již jednou jsem tyto vyšetření absolvovala a vše v pořádku.Na CT hlavy(u ucha) byli pooperační změny . Děkuji moc za odpověď Růžičková

Odpověď odborníka:

Vaše diagnosa je chronický hnisavý zánět ucha. vaše nynější obtíže mohou souviset i s provedenými operacemi, někdy se tyto komplikace po operacích hlavy vyskytují. Na ušním zjistili, že závratě nejsou způsobeny základním ušním onemocněním , a proto vás posílají na další vyšetření ke zjištění příčiny.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: