Zažívací potíže po užití hak

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli má HAK vliv na činnost zažívacího ústrojí. Před 2 měsíci jsem změnila HAK z Yadine na Yasminelle a po každém užití piluky je mi na zvracení, mám křeče v břiše a navíc trpím zácpou a plynatostí. Gynekoložka mi řekla že by se to mělo upravit ale je to čím dál horší.Děkuji za odpověď a přeji příjemný den.

Odpověď odborníka:

Pokud nesnášíte tyto tablety pak buď se vraťte k Yadine , jestliže ta vám potíže nedělala,nebo zkuste Nuvaring-vaginální antikoncepci, jsou s s ní dobré zkušenosti. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: