Hak

Dobrý deň! Mala by som otázku ohľadne HAK. Užívam Maitalon a minulý týždeň som približne 1,5h po užití tablety mala mierne riedku stolicu. Nepripadalo mi to vyslovene ako hnačka, preto som tomu nevenovala väčšiu pozornosť, ale rada by som počula názor odborníka. Stalo sa tak po 19. tablete z blistra. Celý blister som užívala pravidelne až do konca a potom som začala so 7-dňovou prestávkou. Chcela by som sa spýtať, či existuje nejaké riziko, ak som mala pohlavný styk počas 5 dní po spomínanej 19. tablete, resp. či sú potrebné iné opatrenia pri začatí ďalšieho blistra. Vopred ďakujem za odpoveď.

Odpověď odborníka:

Jedna řidší stolice by na účinnost antikoncepce neměla mít vliv. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: