Žilní nedostat.dolních končetin

Byla jsem poprvé u cévaře - je mi 51 let - měla jsem noční křeče noho už delší dobu, občas Varixinal, vápník, hořčík. Byla jsem na vík.pobytu v lázních, měla jsem jednu z procedůr - podvod.masáž. Rozbouřila mi nohy asi 3 dny na to jsem byla u lék. UZ noho- pravá noha není dobrá-hl.žíla - dostala jsem Netralex, 2-0-2, Secatoxin forte 3x20 kapek, na měsíc, za měsíc taky bude rozbor krve hotový, nosím celý den stah.punčochy. Po těch lécích mi není moc dobře. Chci se zeptat, jestli je vhodné užívat 4 tbl denně Detralexu a jestli by nebylo možné postupně dávku snížit i u těch kapek.Nechci se ptát pana doktora, aby se nezlobil, že zpochybňuji jeho rozhodnutí, ale každý jsme jiný, a každý léky jinak snáší. Děkuji předem za radu. M.Turečková

Odpověď odborníka:

Dobrý den Mileno! Dávkování obou léků je naprosto správné, samozřejmě každý lék může být někým špatně snášen. Bohužel nepíšete v jakém smyslu vám není dobře, takže nemohu posoudit zda vám potíže způsobuje Detralex nebo Secatoxin. Vůbec se nebojte a panu doktorovi zavolejte, nejedná se o žádné zpochybňování jeho léčby, ale o zcela běžnou konzultaci, kterých má pan doktor denně několik. Určitě se spolu domluvíte na dalším postupu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x