Zlomenina nohy

Mám otázku ohľadne zlomeniny Fractura baseos ossis mtt V ped 1.dx. Nohu mám v sadre 4 dni. Musím mať nohu v kľude, alebo môžem na nohu dostupovať? Musím chodiť len s barlami, alebo aj bez. Som sama doma a musím si pomôcť s domácimi prácami. Ako mám postupovať, lekár ma nepoučil. Dakujem

Odpověď odborníka:

První 3 týdny je vhodné na nohu nedošlapovat, ale nejsem v tomto odborníkem, zkuste oslovit ortiopeda.

MUDr. Tomáš Mašek
MUDr. Tomáš Mašek

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x