Zloutenka

  • Dotaz od: jaroslava.b
  • Publikováno: 24.3.2009
  • uLékaře.cz

Dobry den,vcera jsem nechala ockovat syna 4roky proti zloutence A,trosku pokaslaval,ale doktorka rekla ze to nic neni ze ho oockuje,ale dneska kasle vic ,prosim o radu neuskodi mu to kdyz ho oockovala a ma kasel?dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jaroslavo! Podle stručného popisu nedokážu posoudit, nakolik je kašel závažný. Teď už stejně nemůžete dělat nic. Naordinujte synovi klidový režim den nebo dva. Pokud se Vám nebude líbit, vemte jej raději k lékařce.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: