Zloutenka typu c

dnes jsem se dovedela ze moje dcera ma zloutenku c je zavisla na pervitinu nitrodelozne to zrejme neuziva dlouho obcas jsme pouzivali jeden hol.strojek a ja se asi pred 3mesici rizla navic jsem 3 mesice v jinem stavu muzete mi prosim rici jak velke je riziko nakazy.Dekuji

Odpověď odborníka:

dobrý den,riziko zde je, je třeba navštívit lékaře, aby provedl krevní testy k vyloučení nebo potvrzení nákazy. návštěvu neodkládejte.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: