Zlucnik

Dobry den ještě k dotazu ze dne 2.2.16 strašně se bojím, ze se jedna o nějaký nádor či rakovinu. Prosím vás a kdyby tam byl nádor, to by MRI či CT neukazalo? A je tedy možné, ze by se event. Mohlo jednat o rakovinu? Nezlobte se, ale mám z toho panický strach. Dekuji moc

Odpověď odborníka:

Dobrý den, CT i MR nemusí vždy s jistou 100% rozlišit zda se jedná o nádor nebo ne. Ale dle popisu je ta pravděpodobnost nízká. Teď už to nechte na operatérovi a lékaři, který provede histologii. Výsledek Vašimi starosti nezměníte. Budu Vám přát dobrý výsledek.

MUDr. Vladimíra Cejnarová
MUDr. Vladimíra Cejnarová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: