Zmatenost

Dobrý den p.doktore . Prosím poraďte. Nemám moc důvěru ke svému ošetřujícímu urologovi . Nemůžu ho změnit ,protože ve městě ,kde bydlím je jen jeden . Mé problémy začali ,že při močení mě pálila močová trubice . Často jsem močil trošky asi Tak týden . Urolog mi udělal vyšetření prostaty . Nic mě nebolelo, akorát mi hrozně pálilo i v konečníku při vyšetření . Z moče zjištěno dvě bakterie zlaty streptokok a nějaká bakterie z trávícího ustrojí . Ultrazvuk byl také proveden . Kontrola byla odběr krve a moči po antibiotikách . Podotýkám ,že asi tři dny ,před odběrem se o mě pokoušela chřipka. Nemůžu dostat z mého urologa jak ty výsledky dopadli , že prý snad krev maličko kyselejší, nebo moč ??? Opravdu je s panem doktorem špatná řeč i kvůli jeho cizineckému přízvuku. Vše se ještě odehrávalo ,když jsem s přítelkyní ,byli ,jak se říká na rozsypání . Zkontroloval moč i mé přítelkyni a ta byla pozitivní . Byli jsme celá rodina na nohou kvůli tomu nenarozenému dítěti . Výsledky a zprávu od doktora dala svému gynekologovi a ten ji ujišťoval ,že je to pořád v normě a v nemocnici to potvrdili ,ale preventivně nasadili antibiotika . Dítě se narodilo se zánětem v tělíčku a dostalo taky léky . Dítě je podle nemocnice již zdravé a přítelkyně se cítí stejně dobře než do našeho života vstoupil místní urolog . Prosím potřebuji uklidnit ,že již nikam nemusíme . Nebo nějakou nejednouduší cestu ,jak se z tohoto bludného kruhu dostat . V příloze vám posílám foto zprávy pro mého obvodního lékaře od urologa. Moc vám děkuji Ps: Urologovi se nelíbylo, jak močím . Já jsem nebyl schopen vysvětlit ,že se cítím strašně nervózně . Trpím panickými ataky z jakýchkoliv zákroků u lékaře . Bojím se cévkování :-( . Doma močím jako zdravé dítě a již mě nic netrápí . Myslím ,také jestli mohu se svou přítelkyní sexuálně žít ,nebo se stále něčeho obávat ? Ještě jednou děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ve zprávě nejsou ani výsledky moče ani krve. Víceméně tato zpráva o ničem nevypovídá. Určitě zde není napsáno nic vážného. Jestliže nemáte nyní už žádné potíže, tak se nemusíte ničeho obávat. Pokud jste své přítelkyni větrný, tak neohrožujete ani jí ani Vaše dítě

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: