Znaménko

Asi před týdnem jsem si uškrábnul kus znamínka na tváři, nic se nedělo nijak mě to nesvědí ani se nezvětšuje nic.. Mám si s tím zajít k lékaři? Docela se bojím..

Odpověď odborníka:

Tomáši,
"uškrábnuté" znaménko Vám nijak neublíží. Nicméně pokud máte nadále obavy, zajděte si za dermatologem.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: