Znaménko

Dobrý den chtěla by jsem se zeptat Jestli se může znaménko cca 5 cm dlouhé a 3 cm široké odstranit laserem není nijak vystouplé jen velké a vadí to mé dceři a ještě jeden dotaz může se toto odstranění laserem konat i u 12cti leté dívky ? předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Podle fotografie, pokud znaménko není vystouplé a je pravděpodobně vrozené, nebo vzniklé krátce po narození, bych nedoporučovala odstranit laserem. nejvhodnější by byly pravidelné kontroly 1x ročně, toto znaménko považuji za rizikové.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: