Znaménko

Dobrý den, v oblasti třísel, kde je to bohužel velmi nepraktické např. při holení, mám mateřské znaménko asi 4 mm a část těsně vedle něj asi 1,5 mm velké, je světlé nezvětšuje se, ale není pravidelné. Je vhodnější ho odstranit a nemůže být nebezpečné? (viz přiložené foto)

Odpověď odborníka:

Toto znaménko nemá pravidelné okraje a i pigmentace se v okrajích tzv. rozpíjí. Dalším rizkovým faktorem je chronické dráždění při holení ev. nošení prádla. Doporučuji ho odstranit z preventivních důvodů. V tuto chvíli se o rakovinu zcela jistě nejedná.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: