Znaménko ve vlasech

Dobrý den, Mám ve vlasech pravděpodobně znaménko. Zajímá mě, jestli se jedná jenom o kosmetickou vadu nebo by to mohlo být něco jiného. Za Vaši odpověď předem děkuji.

Odpověď odborníka:

Jde jen o kosmetickou záležitost, není třeba odstranění, ale pokud se vám nelíbí, lze to odstranit laserem či kauterem.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: