Zpožděná menstruace

Dobrý den, skoro rok jsem užívala antikoncepci ke kojení Cerazette. Jsou to tři týdny, co jsem kojit přestala a pilulky vysadila. Při užívání pilulek jsem nemenstruovala, ale menzes se nedostavil ani teď po těch třech týdnech co je neberu. Je to normální? Mohla bych být těhotná? Za odpověď předem děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotná být můžete, pokud jste od vysazení antikoncepce měla nechráněný pohlavní styk. Jinak menstruace se opakuje v 4 týdenních cyklech, proto ještě týden vyčkejte. Pokud by se ale menstruace nedostavila, kontaktujte svého ošetřujícího lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: