Zpozdena menstruace

Chci se zeptat zda brani 2baleni antibiotik na zanet stredniho ucha pred 14ti dny ma za nasledek zpozdeni menstruace? Dostavala jsem to po 26 az 28 dnech ted uz 31 a nic pohlavni styk sem zatim nemela . Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Antibiotika by neměla cyklus ovlivnit, vyčkejte ještě / pokud jste ještě styk neměla/ do příštího termínu a kdyby se pak menses nedostavila navštivte gynekologii,bude to pravděpodobně hormonální záležitost. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: