Zpožděné vzití 1. antikoncepcni pilulky

Dobrý den, po 7 denní pauze beru první pilulku antikoncepce 8.den v 20:00 ale tentokrát jsem ji vzala az ve 23:00 a předtím tak ve 22:00 jsem mela nechráněný pohlavní styk. Mohu otěhotnět? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

3 hodinové zpoždění by by účinnost antikoncepce nemělo mít vliv, nemějte obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: