Způsobuje biosil možnou nadvahu

Hezky den,může dlouhodobé užívání Biosilu Plus (složení: biotin,kyselina pantothenová,zinek,oxid křemičitý) způsobovat nafouklé břicho?Může taky být přičinou že člověk nehubne ale naopak má tendenci "tloustnout"?

Odpověď odborníka:

Myslím, že Biosil obvykle pocit nafouklého břicha nepůsobí, zvýšená chuť k jídlu by se dala vysvětlit obsahem vitamínů skupiny B.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: