Zubní náhrada úplná

  • Dotaz od: karel panna
  • Publikováno: 15.9.2016
  • uLékaře.cz

Zhotovená totální horní zubní náhrada, kterou užívám 2 měsíce mi připadá velmi volná, přes lepení mohu konzumovat skoro jen tekutou stravu, neboť v průběhu kousání se uvolní a padá.Jsou nějaká parametrová kritéria, která dovolí případnou reklamaci???

Odpověď odborníka:

Dobrý den, navštivte lékaře , který náhradu zhotovil a zkuste se s ním domluvit. Nová náhrada by měla držet, ale záleží na stavu alveolů před zhotovením, které tvoří podklad pro náhradu.

MDDr. Michal Koudelný
MDDr. Michal Koudelný

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Zubní klinika Dentario, Praha 4 - Michle

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: