Zubní náhrada (mezerník) pro dítě

  • Dotaz od: Štýbrová
  • Publikováno: 17.12.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, je nutné pořizovat mému 4,5 letému synovy, který si před 2 měsíci vyrazil 3 přední zuby (obě jedničky a dvojku vlevo nahoře) pořizovat mezerník ? Nemůže se stát, že po dobu než mu narostou druhé zuby se dáseň stáhne a nové zuby se do vzniklé mezery už nevejdou ? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v moderní stomatologii se mezerník doporučuje, protože právě jak píšete, z preventivního hlediska se předejde dalším problémům ve skusu v budoucnu. Zkuste kontaktovat nějaké větší stomatol.pracoviště - kde mají jistě poradnu i pro dětské pacienty a získáte druhý názor, přímo na míru situaci v ústech vašeho dítěte. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Koloskopie
Články: Koloskopie
Koloskopie nebo také...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Články: Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Plané neštovice jsou běžným...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: