Zvětšené lymfatické uzliny v tříslech, mají vliv na erekci?

Dobrý den Chtěl jsem se Vás optat na uzliny v tříslech. Mám v pravém třísle zvětšené lymfatické uzliny a mám to i jako by i nad tříslem. V roce 2012 jsem se na ně léčil s antibiotiky a to z 5 krabičkama. V nemocnici mě nabrali krev i na chlamydie a vše bylo negativní a byl jsem poslán na infekční a tam mě udělali také náběry a vše negativní a urolog také náběry a vše negativní. Na sonu mě byla levá uzlina naměřena 15 mm a na pravé straně 18 mm. tak proto jsem bral ty antibiotika, ale občas mám uzliny zduřené a to bez zánětu. Když se doma vyspím tak uzliny nebolí a nejsou zvětšené a zduřené. Mohla byste mě poradit co se dá koupit v lékárně na tohle? Máj vliv lymfatické uzliny v tříslech na erekci? děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je důležité uzliny sledovat zdali se nezvětšují, nebo se neojevují další, jejich pohyblivost. Při nějaké změně i celkové stavu - únava, teploty, pocení, bolest v podbřišku, pálení při močení aj.kontaktovat lékaře. Důležité je i sledovat velikost uzlin v čase /např. provést kontrolní sono s časovým odstupem/. Nějaký konkrétní lék,který by ovlivnil velkost uzlin není. Můžete zkusit kúru Betaglukany, které působí protizánětlivě, celkově posilují imunitu a mají i regenerační účinky. Velikost uzlin by erekci neměla ovlivnit.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: