Zvětšené lýtko

Dobrý den, tento dotaz se týká mého otce, 57 let. Před necelým měsícem (10.8.) se podrobil operaci pro výměnu aortální chlopně. Asi před týdnem jsme si na návštěvě v nemocnici všimli, že má pravé lýtko větší než levé, pokud vím, tak ho nebolí. (nevíme ale, jestli třeba lýtko nemá větší už odjakživa) Tento týden před propuštěním z nemocnice se mu objevila zvýšená teplota, takže si ho tam ještě nechali a provedli několik testů, všechno v pořádku, nyní je doma. Chtěla jsem se zeptat, co by mohlo být příčnou? Mohlo by se jednat o trombózu? Užívá Warfarin.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Dano! Pokud užívá warfarin, je tromboza krajně nepravděpodobná, protože warfarin zabraňuje srážení krve.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: